Cases fra sundhedsforløb


Firmasunds kunder er tilfredse, når vi afvikler sundhedsforløb hos dem. Læs udtalelser og cases her:

 

Annette, SVP HR, Atea Danmark  

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Firmasund, da vi på den ene side bliver inspireret og udfordret på vores egne ideer og på den anden side får hjælp til det praktiske. At de mange ideer også bliver gennemført. Vi giver Firmasund vores varmeste anbefalinger.

Læs mere om Annettes holding til samarbejdet med Firmasund og de Firmasunde aktiviteter.

Nelli, Hr Chef og Bogholderi leder, Cramo A/S

Vi har fået et stort udbytte af samarbejdet med Firmasund og er meget stolte over de resultater vi har opnået - både de mere målbare som vægttab og færre med forhøjet kolesteroltal og ikke målbare som vores medarbejdere beskriver som en øget følelse af sundhed og velvære. Vores medarbejdere har taget imod dette med en overraskende positiv og nærmest konkurrencepræget indsats og det er vi i Cramo A/S meget stolte af.


Joakim, adm. direktør i Tandlægeforeningen

Firmasund har forestået planlægning og udførelse af et målrettet sundhedsforløb i vores organisation, som vi var glade for. Firmasund har en yderst professionel og servicemindet tilgang  - og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Når man selv er en sundhedsorganisation, så er vi nok mere kritisk overfor hvem, vi engagerer i den slags projekter; og Firmasund var det helt rigtige valg!

 

Bettina, HR- og kommunikationschef i Tamigo Aps

Et resultat for virksomheden, som også er et resultat for mig som HR chef, er at alle, der har deltaget, har forbedret deres tal og fået bedre vaner ind i hverdagen. Det er en kæmpe succes at få så mange mennesker til at forbedre deres velbefindende på overraskende kort tid.

Læs mere om Bettinas erfaringer med Firmasunde aktiviteter.

 

Hanne, direktør i Fuglebjerg Kistefabrik A/S

Vi er utrolig glade for at samarbejde med Firmasund. Det har givet arbejdspladsen et helt nyt syn på, hvad sundhed er. Vi fokuserer meget på, hvad vi spiser, og får drukket en masse vand. Og det at Firmasund kommer en gang årligt og måler os, gør at vi hele tiden holder motivationen oppe. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med Firmasund.

Læs mere om Hannes oplevelser med at tilbyde medarbejderne sundhedstjek.

 

Julia, revisor HD-R i Dansk Revision Randers

Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse med Firmasund. Kommunikationen op til forløbet har været behagelig og problemfri, og de overholdte alle aftaler. Sundhedskonsulenten der var ude og foretage sundhedstjekkene og foredraget var dygtig og professionel og kunne formidle budskabet med humor. Vigtigst af alt forstod hun at individualisere sundhedstjekkene, således at fokus blev lagt, hvor det var vigtigt for den enkelte. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Firmasund, idet de har levet fuldt op til forventningerne.

Læs mere om Julias oplevelser med at tilbyde medarbejderne sundhedstjek.

 

Henning, servicetekniker i Atea Danmark

I forlængelse af mit sundhedstjek fik jeg godkendt et diætistforløb gennem min sundhedsforsikring hos en af Firmasunds kliniske diætister. Jeg har nu tabt 3,5 kg på 3 uger, og jeg har været glad for forløbet. Jeg ser frem til de kommende opfølgninger.

Læs mere om Hennings oplevelser med sundhedstjekket.

 

Anne, adm. direktør i IST Danmark Aps

Det har været rigtig fint at arbejde sammen med Firmasund. Der er styr på logistikken og en meget behagelig og konstruktiv stemning ved selve samtalerne.

Læs mere om Annes oplevelse med Firmasund.

 

Jakob, afdelingsleder i Atea Danmark

Jeg havde en skelsættende samtale med Heidi fra Firmasund! Inden sundhedstjekket havde jeg besvaret en sundhedsscreening, hvor jeg selvfølgelig havde noteret de problemer, jeg havde med maven. Ud fra screeningen og selve sundhedstjekket, havde hun nogle forslag til kosten, som hun mente kunne have en virkning - bl.a. at spise masser af kål. Det var alt i alt en rigtig god samtale - hun var godt forberedt, og det gav mening, det vi snakkede om. Efter sundhedstjekket har jeg ingen problemer med maven! 

Læs mere om Jakobs oplevelser med sundhedstjekket.

 

Mikael, afdelingsleder i Cramo

Mit forløb i Firmasund bare har været rigtigt godt. Vi startede med sundhedstjek i januar, hvor nogle af os havde lidt for meget på sidebenene, og vi kunne så få betalt et forløb igennem vores sundhedsforsikring. Alt kørte som det skulle. Vi lavede et forløb, som tog totalt udgangspunkt i min hverdag. Det er nok det, der var vigtigst for mig. Det var med til, at jeg kunne tage det seriøst. Alt i alt tabte jeg på tre måneder 10,1kg, som også var mit mål, og min metaboliske alder faldt med 14 år. Jeg er nu 1 år yngre end min reelle alder - SUPER godt. Har også efterfølgende fortsat vægttabet. Det er blevet sådan for mig, at det ikke var en slankekur men en livsstilsændring, hvor jeg tager udgangspunkt i de redskaber, som Firmasunds kliniske diætist Heidi har givet mig med på vejen, så det er bare kanon. Jeg kan kun anbefale Firmasund. 

Kontakt Firmasund

Ring til os på 7022 9720 eller send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.