Vores team


Firmasund drives og koordineres af Line Eckermann og Heidi Rydahl Lyngbæk. Vores team samarbejder desuden tæt med en lang række fagligt kompetente sundhedseksperter, hvis ekspertise I kan benytte jer af i forbindelse med et skræddersyet sundhedsforløb.

 

Line _web (1)Line Eckermann

Line er Sundhedsfaglig chefkonsulent i Firmasund med en baggrund som professionsbachelor i ernæring og sundhed samt cand.soc i arbejdslivsstudier. Line er specialiseret i bæredygtig sundhedsstrategi og har stor erfaring med vellykket sundhedsfremmende arbejde på danske virksomheder.

I møder Line gennem hele processen - helt fra den første planlægning til afholdelse af sundhedstjek og foredrag samt til opfølgning og afslutning.

 

Heidi _web (6)

Heidi Rydahl Jensen

Heidi er autoriseret klinisk diætist og uddannet kok. Hun har flere års erfaring med at vejlede om sundhed og velvære i hverdagen - både i form af sundhedstjek, individuel kostvejledning, foredrag og meget andet. Heidis fokus er konkrete redskaber til et liv i balance og en sund hverdag, som er holdbar i længden.

I kan møde Heidi gennem hele processen og særligt ved afholdelse af sundhedstjek, kostvejledning og øvrige aktiviteter på arbejdspladsen.

 

Sundhedsteam og sundhedseksperter

Vores sundhedsteam består af en række dygtige sundhedseksperter med hver deres kompetenceområde.

Vi samarbejder tæt med vores sundhedsteam for hele tiden at sikre en høj faglighed ud fra det samme værdigrundlag.

I Firmasunds sundhedsteam er vi med på tidens trends, men vi har også fokus på kvalitet og faglighed, hvilket også afspejles i, hvilke sundhedseksperter vi samarbejder med.

Følg Firmasund

Få tips og inspiration til en sundere hverdag og bliv opdateret om nye og spændende initiativer i Firmasund. Følg os her:

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.