Vores team


Firmasund drives og koordineres af Line Eckermann og Heidi Rydahl Jensen. Herunder kan I læse mere om deres faglige profil og få et bedre kendskab til dem. Firmasund samarbejder desuden tæt med en lang række fagligt kompetente sundhedseksperter, hvis ekspertise I kan benytte jer af i forbindelse med skræddersyede sundhedsforløb.

Line _web (1)

 

 

 

 
Line Eckermann

Line er Sundhedsfaglig chefkonsulent i Firmasund. Med en professionsbachelor i ernæring og sundhed samt en cand.soc i arbejdslivsstudier, sundhedsfremme og sundhedsstrategier er Lines specialiseret i at at skabe sundhedsfremme på de danske arbejdspladser. Line har meget erfaring i, hvordan virksomheder arbejder bæredygtigt med sundhedsfremme, og hvilke betingelser der skal være til stede for at implementere en langsigtet sundhedsstrategi vellykket. 

I kan møde Line i forbindelse med kortlægningen af virksomheders sundhedsprofil vha. et sundhedstjek af medarbejderne. Hun er desuden tovholder på Firmasunde sundhedsforløb og holder foredrag, workshops og temadage om bæredygtig sundhed på arbejdspladsen.  


Heidi _web (6)


Heidi Rydahl Jensen

Heidi er aut. klinisk diætist og uddannet kok, og hun har fokus på inspiration og motivation. Hun hjælper medarbejderne på de danske arbejdspladser med at finde de rigtige redskaber til en sundere hverdag og til at skabe en livsstilsændring, som er holdbar på sigt - både ift. sund kost, vægttab, sport samt allergier, intolerancer og sygdomme. 

I kan møde Heidi i forbindelse med kortlægningen af virksomheders sundhedsprofil vha. et sundhedstjek af medarbejderne. Desuden afholder hun skræddersyet kostvejledning individuelt eller i grupper samt kokkeskoler, workshops, foredrag og meget andet.

Følg Firmasund

Få tips og inspiration til en sundere hverdag og bliv opdateret om nye og spændende initiativer i Firmasund. Følg os her:

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.