Vores team


Firmasund drives og koordineres af Line Eckermann, Heidi Rydahl Lyngbæk og Pia Søberg Lund. Vores team samarbejder desuden tæt med en lang række fagligt kompetente sundhedseksperter, hvis ekspertise I kan benytte jer af i forbindelse med et skræddersyet sundhedsforløb.

 

Line _web (1)Line Eckermann

Line er Sundhedsfaglig chefkonsulent i Firmasund med en baggrund som professionsbachelor i ernæring og sundhed samt cand.soc i Sundhedsfremme og sundhedsstrategi samt Arbejdslivsstudier. Line er specialiseret i bæredygtig sundhedsstrategi og har stor erfaring med vellykket sundhedsfremmende arbejde på danske virksomheder.

I møder Line gennem hele processen - helt fra den første planlægning til afholdelse af sundhedstjek og foredrag samt til opfølgning og afslutning.

 

Heidi _web (6)

Heidi Rydahl Lyngbæk

Heidi er autoriseret klinisk diætist og uddannet kok. Hun har flere års erfaring med at vejlede om sundhed og velvære i hverdagen - både i form af sundhedstjek, individuel kostvejledning, foredrag og meget andet. Heidis fokus er konkrete redskaber til et liv i balance og en sund hverdag, som  er holdbar i længden.

I kan møde Heidi gennem hele processen og særligt ved afholdelse af sundhedstjek, kostvejledning og øvrige aktiviteter på arbejdspladsen.

 

pia_web2

Pia Søberg Lund

Pia er autoriseret klinisk diætist og sundhedsfaglig konsulent i Firmasund. Hun har arbejdet med mange forskellige målgrupper og har erfaring indenfor især kostvejledning, sundhedstjek og undervisning. Pia engagerer sig i det enkelte menneske, hvilket tydeliggøres i forbindelse med sundhedstjek og vejledningsforløb. I sit arbejde har hun succes med at hjælpe hver enkelt med at finde en sund vej, som er holdbar på den lange bane.

I kan blandt andet møde Pia i forbindelse med sundhedstjek og kostvejledning.

Sundhedsteam og sundhedseksperter

Vores sundhedsteam består af en række dygtige sundhedseksperter med hver deres kompetenceområde.

Vi samarbejder tæt med vores sundhedsteam for hele tiden at sikre en høj faglighed ud fra det samme værdigrundlag.

I Firmasunds sundhedsteam er vi med på tidens trends, men vi har også fokus på kvalitet og faglighed, hvilket også afspejles i, hvilke sundhedseksperter vi samarbejder med.

Kontakt Firmasund

Ring til os på 7022 9720 eller send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Følg Firmasund

Få tips og inspiration til en sundere hverdag og bliv opdateret om nye og spændende initiativer i Firmasund. Følg os her: