Få en god sundhedsprofil med sundhedstjek

 

Det skal være nemt at sætte sundhed på dagsordenen, hvis sundhed på arbejdspladsen skal blive en realitet. Med et sundhedstjek får I kortlagt en sundhedsprofil på arbejdspladsen og medarbejderne får konkret rådgivning om sundhed og helbred ud fra konkrete fokuspunkter. Til et opfølgende sundhedstjek kan I følge udviklingen.


Vi skræddersyr også et målrettet sundhedsforløb ud fra sundhedstjekket og jeres ønsker. Vi arbejder konkret og effektivt videre med de mest relevante fokusområder og muligheder - eksempelvis kostvejledning ved klinisk diætist, foredrag, temadage og workshops.

Har I en sundhedsforsikring, samarbejder vi også med dem.

 

Sundhedsforløb _blandede Farver

 

 Vi gør en forskel!


I er med til at løfte den enkelte medarbejderes performance og effektivitet ved at sætte fokus på fysisk velvære og mental trivsel. Og det giver resultater for hele virksomheden! Færre sygedage, større produktivitet samt ikke mindst en øget arbejdsglæde og livskvalitet er blot nogle af de resultater, som I kan skabe ved at sætte sundhed på dagsordenen.

Firmasund arbejder med høj faglighed og engagement. Vi tilbyder en unik datarapportering med fokus på indsatser efter behov. Vi har desuden en høj datasikkerhed, som sikrer medarbejdernes oplysninger i henhold til persondataforordningen maj 2018.

Kontakt Firmasund

Ring til os på 7022 9720 eller send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmasund var det helt rigtige valg!

"Firmasund har forestået planlægning og udførelse af et målrettet sundhedsforløb i vores organisation, som vi var glade for. Firmasund har en yderst professionel og servicemindet tilgang  - og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Når man selv er en sundhedsorganisation, så er vi nok mere kritisk overfor hvem, vi engagerer i den slags projekter; og Firmasund var det helt rigtige valg!"

Joakim, Adm. direktør i Tandlægeforeningen