Få en god sundhedsprofil med sundhedstjek

 

Det skal være nemt at sætte sundhed på dagsordenen, hvis sundhed på arbejdspladsen skal blive en realitet. Vi anbefaler derfor, at I tilbyder jeres medarbejdere et sundhedstjek, for at kortlægge individuelle behov og virksomhedens sundhedsprofil.

 

Sundhedstjek, sundhedsprofil og sundhedsforløb

Med et sundhedstjek får I kortlagt sundhedsprofilen på arbejdspladsen og medarbejderne får rådgivning om sundhed og helbred ligesom de får konkrete fokuspunkter.

Vi skræddersyr et målrettet sundhedsforløb efter jeres ønsker, behov og økonomi. Vi arbejder konkret og effektivt videre med de mest relevante fokusområder - eksempelvis kostvejledning ved klinisk diætist, foredrag, temadage og workshops. Har I en sundhedsforsikring, samarbejder vi også med dem.

Afslut forløbet med samme sundhedstjek, og se den udvikling der er sket siden første tjek.

 

Sundhedsforløb

Firmasund var det helt rigtige valg!

"Firmasund har forestået planlægning og udførelse af et målrettet sundhedsforløb i vores organisation, som vi var glade for. Firmasund har en yderst professionel og servicemindet tilgang  - og vi har hele tiden følt os i trygge hænder. Når man selv er en sundhedsorganisation, så er vi nok mere kritisk overfor hvem, vi engagerer i den slags projekter; og Firmasund var det helt rigtige valg!"

Joakim, Adm. direktør i Tandlægeforeningen

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.