Ergonomisk rådgivning


Foredrag om ergonomi

Foredraget afholdes af Firmasunds ergoterapeuter og indeholder en introduktion til det ergonomiske område herunder også en gennemgang af kroppen og dens opbygning.

Under foredraget vil der desuden være en gennemgang af kontorstol, arbejdsbord, tastatur, mus, arbejdshøjder, rækkeafstande mm.

Dette foredrag er oplagt at have inden den individuelle rådgivning fra ergoterapeuten (se nedenfor).

Individuel ergonomisk rådgivning

Den individuelle rådgivning afvikles af Firmasunds ergoterapeuter og indebærer primært en dialog om eventuelle problemstillinger samtidig med at der foretages mindre justeringer vedrørende selve arbejdspladsen og hvordan den fremadrettet kan udbedres.

Få en fysioterapeut ud

Få en fysioterapeut ud på arbejdspladsen og få behandlet jeres skader og skavanker. Firmasunds fysioterapeuter tager ud på arbejdspladsen og er til rådighed for dem, der har brug for eksperthjælp for at få rettet op på skader i bevægeapparatet.

Firmasunde pauser

Bliv introduceret til en række super nemme øvelser, som I kan lave i løbet af jeres arbejdsdag. Øvelserne er bl.a. gode for nakke og skuldre, men de kan tilpasses de udfordringer, I møder I jeres hverdag.

Firmasund udleverer træningselastikker til alle i virksomheden, så alle kan være med. Saml alle medarbejdere eller fordel jer i grupper et par gange i løbet af arbejdsdagen og brug 5 min. på øvelserne. Foruden at styrke jeres muskulatur, bliver der altid grinet og pjattet under øvelserne.

De Firmasunde pauser er gode for den fysiske sundhed, men de styrker også sammenholdet i virksomheden.

Reference

Firmasund skræddersyede et rigtigt fint forløb til vores virksomhed, med fokus på hvordan man kan forebygge de klassiske gener ved længerevarende arbejde ved computer. Arrangementet indeholdt både et oplysende foredrag fra en ergoterapeut, introduktion til træningsøvelser, der kan indpasses i hverdagen samt individuel rådgivning ved arbejdsbordene. Et godt og konstruktivt indslag i vores løbende fokus på virksomhedens arbejdsmiljø!

Anonym leder, Gottlieb Paludan Architects. Læs mere om Firmasunds ergoterapeut.

Hennings oplevelse med Firmasund

"I forlængelse af mit sundhedstjek fik jeg godkendt et diætistforløb gennem min sundhedsforsikring hos en af Firmasunds kliniske diætister. Jeg har nu tabt 3,5 kg på 3 uger, og jeg har været glad for forløbet. Jeg ser frem til de kommende opfølgninger."

Henning, servicetekniker i Atea

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.