Motion og fysisk aktivitet


Foredrag og workshops

Få Firmasunds diætist ud og holde et foredrag eller en workshop. Her sættes fokus på sundhed samtidig med at den enkelte får nyttige værktøjer til en sundere livsstil. Her er et par forslag til emner, men vi skræddersyer altid foredragene og workshops efter jeres ønsker:

 • Fysisk aktivitet - sundhed, helbred og forebyggelse
 • Motion og fysisk aktivitet - derfor og sådan
 • Krop i balance - kost og fysisk aktivitet

Motionshold

Fysisk aktivitet og motion giver os energi til dagen og er med til at forebygge stress og øge trivslen på arbejdspladsen. Nogle arbejdspladser har indført motion i arbejdstiden, hvilket har resulteret i lavere sygefravær og øget effektivitet.

Uanset om I vælger at implementere det i eller uden for arbejdstiden, er der ingen tivivl om, at motion er sundt for vores fysiske, mentale og sociale sundhed.

Vælg mellem følgende motionshold: 

 • Firmayoga
  Med firmayoga kan I afholde yogahold og workshops med fokus på yoga. Yoga på arbejdspladsen giver mentalt fokus og overskud, og yoga har en beroligende effekt på krop og sind. Yoga på arbejdspladsen supplerer et sundhedsforløb rigtig godt, da det både giver større fysisk velvære, forebygger stress og øger fællesskabet på arbejdspladsen.  Firmayoga afholdes af Firmasunds yogainstruktører.
 • Qi Gong
  Vi samarbejder med Qi Gong instruktør Inge Thegler, som I kan booke til jeres arbejdsplads. Inge kommer ud og afholder en session af 1½ times varighed. Her vil I prøve nogen Qi Gong bevægelser fra Biyunmetodens Grundtræning. Du og dine kollegaer vil blive guidet i en stille Qi Gong (meditation), og I vil høre lidt om den grundlæggende filosofi bag Qi Gong. Inge vil også gennemgå på hvilken måde bevægelserne gør godt for krop og sind og besvare spørgsmål. Medicinsk Qi Gong efter Biyunmetoden er både energiarbejde og sundhedsfremmende bevægelser. Det er enkle, bløde og naturlige bevægelser som udføres stående i langsomt meditativt tempo. Qi Gong gavner os på alle planer - Qi Gong er stilhed, fordybelse, bevægelse og forandring. Bevægelserne udføres kun så de føles behagelige for kroppen.
 • Personlig træning
  Ønskes mere individuel træning, er det muligt at starte et forløb med en af Firmasunds personlige trænere. Med en personlig træner kan du opnå et ønsket vægttab, komme tættere på en træningspræstation, blive genoptrænet efter en skade, komme i form efter en fødsel, opnå en øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye træningsformer og metoder eller helt enkelt få et kærligt spark i den rigtige retning, hvis motivationen har det med at svigte.
 • Holdtræning
  Saml et hold medarbejdere, få pulsen op, sved på panden og få nogle sjove oplevelser sammen. Med Firmasunds fitnessinstruktører kan I både samle et løbehold, hvor I løber i området omkring jeres arbejdsplads eller et konditions/styrketræningshold, hvis I har faciliteterne til det på arbejdspladsen. Holdene kan skræddersyes så alle kan være med - begyndere, letøvede eller øvede.
 • Firmasunde pauser
  Bliv introduceret for en række nemme øvelser, som I kan lave i løbet af jeres arbejdsdag. Øvelserne er bl.a. gode for nakke og skuldre, men de kan tilpasses de udfordringer, I møder I jeres hverdag. Firmasund udleverer træningselastikker til alle i virksomheden, så alle kan være med. De Firmasunde pauser er også med til at forbedre sammenholdet i virksomheden, da øvelserne er sjove at lave i fællesskab.

Reference

Det var et godt arrangement - og lærerigt på den sjove måde. Vi vil bruge elastikkerne og de gode øvelser… forhåbentlig 2 gange dagligt.

Birgit Guttroff, Regnskabsassistent, Nordea Ejendomme. Læs mere om Firmasunde pauser. 

Annes oplevelse med Firmasund

"Det har været rigtig fint at arbejde sammen med Firmasund. Der er styr på logistikken og en meget behagelig og konstruktiv stemning ved selve samtalerne."

Anne Frederiksen,
adm. direktør i IST Danmark Aps

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.