Rygestopkurser


Inspirationskursus

Inspirationsmødet er 1,5 times intens 'peptalk'. Mødet bruges som inspiration og motivation før det egentlige rygestop og håndterer de blokeringer, bekymringer og fordomme, de fleste rygere har omkring at skulle sige farvel til cigaretterne. Her kommer vi ind på emner som fysisk og psykisk afhængighed, vaner, ritualer, vægtproblemer osv. og giver deltagerne mod på projektet - bl.a. ved at demonstrere, hvordan enkle teknikker og større indsigt i egen rygeafhængighed kan hjælpe dem gennem processen og tanker om tilbagefald.

Gruppekursus

Kurset handler bl.a. om at flytte kursisternes fokus fremad. Som udgangspunkt strækker kurset sig over 6 faste møder. Der bruges mest tid og flest ressourcer på de to første møder. Det er her, kursisterne 'sættes op', motiveres og gøres klar til deres rygestop. Alt skal falde i hak på disse vigtige møder - så går resten lettere. Derfor er det også vigtigt at der i planlægningen tages højde for muligheden for fremmøde netop på de to første møder.

(7-12 deltagere pr. hold)

Minikursus

Mini-rygestopkurset ligner gruppekurset til forveksling. Det er kun antallet af deltagere på kurset samt varigheden, der adskiller de to kurser fra hinanden. Varigheden er kortere, hvilket er en fordel for mange arbejdspladser. Der er 6 møder uanset antal deltagere.

(4-6 deltagere pr. hold)

Hennings oplevelse med Firmasund

"I forlængelse af mit sundhedstjek fik jeg godkendt et diætistforløb gennem min sundhedsforsikring hos en af Firmasunds kliniske diætister. Jeg har nu tabt 3,5 kg på 3 uger, og jeg har været glad for forløbet. Jeg ser frem til de kommende opfølgninger."

Henning, servicetekniker i Atea

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.