Mindfulness på arbejdspladsen – en mental pause


Foredrag

Er I nysgerrig på, hvad mindfulness er? Et foredrag om mindfulness på arbejdspladsen er en oplagt mulighed for at få et indblik i, hvad mindfulness er, samt at få enkle og effektive redskaber til at håndtere stress, få en mental pause,  skabe nærvær, fokus og indre ro. Herefter kan I vurdere, om I vil arbejde videre med mindfulness.

Workshops

Workshoppen giver jer et godt indblik i, hvad mindfulness er, og hvordan I efterfølgende selv kan anvende mindfulness i hverdagen til stressreduktion, selvomsorg samt til at skabe nærvær, fokus og indre ro. I vil blive introduceret for de klassiske øvelser og meditationer samt mindsettet i mindfulness på arbejspladsen. Under workshoppen fokuseres på hvordan vi forebygger, håndterer og reducerer stress, hvordan vi bevarer overblikket, når der er mange bolde i luften, tager mentale pauser og bringer mindfulness ind i selve arbejdsopgaverne. 

Mindfulness forløb - en mental pause

Med et mindfulness forløb bliver I klædt rigtig godt på til at skabe sunde og hensigtsmæssige vaner samt få en mental pause  på arbejdspladsen. Forløbet giver jer viden om og erfaring med, hvordan I implementerer mindfulness på arbejdspladsen og skaber en kultur, hvor mindfulness er en naturlig del af virksomheden. I vil blandt andet få redskaber til at forebygge, håndtere og reducere stress ved hjælp af mindfulness. Når mindfulness praktiseres på arbejdspladsen, oplever medarbejdere og ledere ofte, at de bliver bedre til at bevare indre ro og overblik i udfordrende arbejdssituationer, mere positive relationer på arbejdspladsen samt mindre stress og udbrændthed. Forløbet kan strække sig over 3-16 undervisningsgange og være i form af fyraftens- eller morgensessioner af 1½-2 timer halve eller hele dage. Det tilrettelægges efter jeres hverdag og virksomhedens drift.

Mindfulness på arbejdspladsen er det ideelle redskab til at opnå en mental pause i hverdagen.

Annes oplevelse med Firmasund

"Det har været rigtig fint at arbejde sammen med Firmasund. Der er styr på logistikken og en meget behagelig og konstruktiv stemning ved selve samtalerne."

Anne Frederiksen,
adm. direktør i IST Danmark Aps

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.