Stress og stresshåndtering – Få et godt psykisk arbejdsmiljø


Forebyggelse af stress og stresshåndtering

Et godt psykisk arbejdsmiljø spiller en central rolle i forhold til at opnå en sund arbejdsplads. Et godt psykisk arbejdsmiljø skaber trivsel på arbejdspladsen og dermed motiverende og energifyldte medarbejdere. Et godt psykisk arbejdsmiljø giver færre sygedage, kreativitet i opgaveløsning samt øget kvalitet og produktivitet.

Opnå et bedre psykisk arbejdsmiljø

Firmasunds erhvervspsykologer og stresscoaches afvikler både individuelle samtaler, workshops og foredrag for at hjælpe til et godt psykisk arbejdsmiljø. I kan også få vores erhvervspsykologer og stresscoaches ud og afholde teamcoaching og temadage. Sæt eksempelvis fokus på trivsel, samarbejde og kommunikation, stress, rådgivning om sygefravær, mobning, lederudvikling, social kapital, forandringsprocesser og meget andet.

Stressforløb

Sammensæt et forløb med fokus på stress, forebyggelse af stress og stresshåndtering. Med Firmasunds stresscoaches kan I eksempelvis sammensætte et 6 ugers forløb, med hensigt på at skærpe den enkeltes bevidsthed omkring stress og stresshåndtering. Under forløbet introduceret I for stressteori herunder strukturering og prioritering af opgaver, mindfulness og mindfulnessøvelser, yoga på arbejdspladsen, afslapning og meditation.

Julias oplevelse af Firmasund

"Fokus blev lagt, hvor det var vigtigt for den enkelte. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Firmasund, idet de har levet fuldt op til forventningerne."

Julia, revisor HD-R i Dansk Revision Randers

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.