Teambuilding

 

Kokkeskole

Vi får konstant ny information om kostråd, kure og sunde vaner. Hvordan får vi kogt alt vores viden ned til sunde måltider i en travl hverdag? Hvordan får vi ny inspiration til en varieret kost, som er sund og samtidig smager af noget?

Med Firmasunds kokkeskole giver vi medarbejderne inspiration til sunde måltider - fra jord til bord, med fingrene i bolledejen og grydeskeen i hånden. Medarbejderne får både fulde maver samt gode opskrifter, ideer og godt kollegialt samvær med hjem. Kokkeskolerne afholdes af Heidi, Firmasunds kliniske diætist og kok.

Firmayoga

Med firmayoga kan I afholde yogahold og workshops med fokus på yoga. Yoga på arbejdspladsen giver mentalt fokus og overskud, og yoga har en beroligende effekt på krop og sind. Yoga på arbejdspladsen supplerer et sundhedsforløb rigtig godt, da det både giver større fysisk velvære, forebygger stress og øger fællesskabet på arbejdspladsen. Firmayoga afholdes af Firmasunds yogainstruktører.


Holdtræning
Saml et hold medarbejdere, få pulsen op, sved på panden og få nogle sjove oplevelser sammen. Med Firmasunds fitnessinstruktører kan I både samle et løbehold, hvor I løber i området omkring jeres arbejdsplads eller et konditions/styrketræningshold, hvis I har faciliteterne til det på arbejdspladsen. Holdene kan skræddersyes så alle kan være med - begyndere, letøvede eller øvede.


Firmasunde pauser
Bliv introduceret for en række nemme øvelser, som I kan lave i løbet af jeres arbejdsdag. Øvelserne er bl.a. gode for nakke og skuldre, men de kan tilpasses de udfordringer, I møder I jeres hverdag. Firmasund udleverer træningselastikker til alle i virksomheden, så alle kan være med. De Firmasunde pauser er også med til at forbedre sammenholdet i virksomheden, da øvelserne er sjove at lave i fællesskab.

Julias oplevelse af Firmasund

"Fokus blev lagt, hvor det var vigtigt for den enkelte. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Firmasund, idet de har levet fuldt op til forventningerne."

Julia, revisor HD-R i Dansk Revision Randers

Kontakt Firmasund

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi mulighederne for Firmasunde aktiviteter i jeres virksomhed.